RYBÁŘSKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM

Publikováno 12.Říjen 2023 v kategorii Informace

Nový RYBÁŘSKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM již pro výdej povolenek na rok 2024

Co je vlastně RIS?

Jedná se o informační systém, který vzájemně propojí všechny organizační složky ČRS ve všech klíčových oblastech, kterými se Svaz zabývá. Svazová agenda se tak výrazně zjednoduší, protože řada procesů, které je nyní nutné dělat ručně, bude automatizovaná, což přinese i významnou finanční úsporu.

Výhledově budou mít do tohoto systému přístup všichni naši členové a držitelé povolenek – nejedná se tedy o systém pouze pro místní organizace a územní svazy, ale o poskytnutí maximálního možného komfortu i pro všechny členy, kteří budou preferovat elektronickou cestu z pohodlí domova bez nutnosti osobní návštěvy místní organizace. RIS zároveň nahradí drtivou většinu současných – vzájemně nepropojených a často zastaralých – systémů, které Svaz pro svou činnost využívá.

Technologicky se bude jednat o tzv. Lehkého klienta – pro přístup do systému nebude třeba nic instalovat na počítač, přihlášení bude pomocí internetového prohlížeče. Obsluhovat systém tak bude možné z jakéhokoli počítače, tabletu nebo chytrého mobilního telefonu s připojením na internet – podobně jako třeba při přihlášení do e-mailové schránky

Se zavedením nového RIS budou všechny povinnosti členů zaznamenávány online do systému a pozdní splnění povinností bude řešeno podle Jednacího řádu ČRS.

více informací na: https://www.rybsvaz.cz/beta/index.php/119-vseobecne/1015-rybarsky-informacni-system-shrnuti-nejdulezitejsich-informaci

Navigace


Hledat


Odkazy


Meta